Kun for medlemmer og særligt indbudte

Hej alle

Nu nærmer vi os vores Maratonsyning. Det betyder, at vi skal have planlagt, hvem der gør hvad.

Vi (nogle af os) køber ind til morgenmad og frokost til alle tre dage. Det koster selvfølgelig. Vi vil bede jer om at indbetale 100kr pr dag til vores Rødvig konto reg. nr. 0434, konto nr. 4743949919 eller kontant til Lone. Dvs 300kr fra hver, dog kun 200kr for Karen, som kun er der 2 dage. Hvis der bliver penge til overs, bliver de delt ud ligeligt i forhold til antal deltagerdage.

Vi regner med at servere postevand til maden. Hvis du vil have andre drikkevarer, må du selv medbringe.

Jeg har lavet nogle skemaer, hvor I kan krydse af, hvad i vil bidrage med til indkøb, borddækning, afrydning osv. Skemaerne bliver lagt frem på vores mødedage, men af hensyn primært til vores to ventelistekandidater, så vedhæfter jeg dem også her. Alle kan sende en mail eller ringe om, hvad I gerne vil lave.

Jeg regner med, at I selv finder ud af at komme derned evt. med samkørsel. Hvis nogen har problemer, så må vi finde ud af det.

Med hensyn til udstyr til syning, så skal du selv tage med, hvad du skal bruge. Der er intet på feriecenteret. Vi vil dog sørge for strygebræt og strygejern, samt store skæreplader.

Denne meddelelse vil blive lagt på vores hjemmeside qqgreve.dk under nyheder. Så kan I altid finde den igen.

Det var alt, hvad jeg kunne komme i tanker om lige nu.

Hilsen

Ulla