Arrangementer nævnt i dette nyhedsbrev er kun for medlemmer og særligt inviterede.

Da der lige nu er rigtig mange informationer, som jeg ønsker at dele ud til jer, får I dem hermed i et nyhedsbrev, som jeg vil lægge på hjemmesiden. Så er det nemmere for jer at finde tilbage til det.

Kontingent

Nu er det tid for det halvårlige kontingent, 150kr, som skal indbetales til

Reg. nr.: 2343 konto nr. 6889343034. Det vil være dejligt, hvis det sker inden udgangen af januar.

Syning med Gittea søndag den 28. januar 2024, kl. 9-16

Du kan stadig nå at tilmelde dig til dette arrangement, men senest 8. januar. Vi har fået 20 tilmeldinger i alt, så vi kan være fem mere. Prisen er som tidligere nævnt 160kr, som gerne må indbetales nu. Jeg tager tilmeldingsliste og syemner med. Der er kommet et emne mere siden sidst: taske til linealer. Så vi har i alt 13 emner nu. Af dem skal vi plukke 3-4 ud, som bliver dem, der undervises i.

Restetæppe af kvadrater, fx hustæppe v/Ulla, den 5. februar

Nogle af jer kan måske huske mit hustæppe, som er syet af kvadrater. Mønsteret stammer fra en bog, som jeg købte hos Gittea i sommer. Der er rigtig mange andre gode mønstre i denne bog, så jeg tænkte at demonstrere nogle af mønstrene. I kan selvfølgelig gå i gang med et tæppe samme aften, men I kan også vælge at prøve nogle af blokkene af og sy noget større senere. Fælles for alle mønstre er, at de er lavet af blokke på 3,5×3,5 inches, 4,5×4,5 inches og/eller 5,5×5,5 inches. Alle blokkene kan skæres på Accuquilt, så det er virkelig nemt.

Bedstesyning lørdag den 10. februar 2024

Husk, at vi har bedstesyning denne dag. Jeg laver en separat invitation, som I kan sende til jeres børnebørn o.fl., og Bente laver en separat tilmeldingsliste til dette arrangement én af dagene.

Maratonsyning i Rødvig 18-20. marts 2024

Invitationen til dette arrangement ligger på hjemmesiden. Det er nu tid at betale restbeløbet til Rødvig Feriecenter.

Da dette arrangement afholdes økonomisk uafhængigt af QuilteQuinderne, har Lone fået lavet en speciel konto, som I skal indbetale til, nemlig: Reg. nr.: 0434, konto nr.: 4743949919. Hvis du har bestilt enkeltværelse, skal du betale 500kr, og hvis dobbeltværelse 300kr. Du skal betale inden udgangen af januar.

Det er stadig muligt at deltage enkeltdage for 100 kr pr dag. Det er plads til 6 personer mere hver dag.

Maskinquiltning med skabeloner hos Kirstens Quilt

På opfordring fra én af jer, er Kirsten kommet med et tilbud på maskinquiltning med skabeloner, se her:

Hej

I har bedt om et tilbud på et kursus i maskinquiltning med skabeloner.

Jeg kan tilbyde et kursus på 4½ time med op til 10 deltagere for 4.000 kr.

På kurset gennemgår vi brugen af skabeloner, påsætning af og justering af trykfod.

Prisen omfatter:

Kursusprisen indeholder:
– Lån af basissæt og nødvendig skabelon til prøvestykket
– Forberedt Quiltsandwich til mønsteret (ca. 35 x 35 cm)
– Mønster
– Mulighed for at prøve at arbejde med andre skabeloner
– Kompendium

Vælger deltagerne at købe fod og/eller skabeloner i forbindelse med kurset, gives der 25% rabat på startsættet (fod og en lineal).

Kurset afholdes hos Kirstens Quilt i Hedehusene, tidspunktet aftales senere – det vil passe bedst en søndag eller en onsdag. I bedes selv medbringe maskiner og evt. quiltebord.

Venlig hilsen
Kirsten Ekdal
Kirstens Quilt

Jeg synes, det lyder fantastisk spændende, og vil gerne være med. Vi kan jo nok stuve os sammen i 3 biler og køre derud. Jeg får Bente til at lave en liste, som I kan krydse jer af på, hvis I er interesserede. Så finder vi bagefter en dato, der passer.